ΑΘΗΝΑ
15:07
|
29.01.2023
Οι φωτορεπόρτερ διεκδικούν επαναπρόσληψη των απολυθέντων και την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απόλυση ακόμη ενός συναδέλφου τους μέλους της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας» από το φωτοειδησεογραφικό πρακτορείο ΙΝΤΙΜΕnews καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Επιτροπή Αγώνα Φωτορεπόρτερ».

Θύμα της εργοδοσίας έπεσε ο Παναγιώτης Τζάμαρος. كيفية ربح المال Πρόκειται για την  δεύτερη απόλυση μέσα σε τρεις μήνες, οπότε είχε απολυθεί εκδικητικά για τη συνδικαλιστική του δράση ο συνάδελφός του, Γιάννης Δημητρόπουλος.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Φωτορεπόρτερ, η νέα απόλυση  «έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων μεθοδεύσεων του πρακτορείου να διώξει εργαζόμενους που θεωρεί αντιδραστικούς ή ακριβούς και να τους αντικαταστήσει με νέους φωτορεπόρτερ ή πρακτικάριους».

Οι συνθήκες εργασίας των περισσότερων φωτογράφων που καλύπτουν ειδησεογραφία είναι ιδιαίτερα επίπονες, σκληρές και οι αμοιβές πολύ χαμηλές. البينجو Αρκετά πρακτορεία αποφεύγουν να καλύψουν ακόμη και τα καύσιμα που καταναλώνουν οι φωτορεπόρτερ για να καλύψουν τα θέματα εντός ή εκτός πόλης, εντός ή εκτός συνόρων. بيت٣٦٥

Οι φωτορεπόρτερ διεκδικούν επαναπρόσληψη των απολυθέντων, την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις καθώς και την υποχρεωτική εφαρμογή τούς και αποπομπή όλων των εργοδοτών από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το στεγαστικό δράμα της Ισπανίας δεν έχει τέλος

Νεκρός Παλαιστίνιος στη Δυτική Όχθη από Ισραηλινούς φρουρούς ασφαλείας

Η Τουρκία απελαύνει 139 Αφγανούς μετανάστες

Πακιστάν: Ανατροπή σκάφους σε λίμνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα