ΑΘΗΝΑ
18:58
|
23.04.2024
Τους έμεινε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μόλις τρεις μήνες, άντεξε η συνεργασία των τριών περσόνων του πολιτικού συστήματος, του Θάνου Τζήμερου, του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς με λιτή τους ανακοίνωση οι δύο πρώτοι διέγραψαν τον τελευταίο, με βαριές κατηγορίες για «προσωπική στρατηγική», «αντιδεοντολογική συμπεριφορά» και «αλαζονεία».

Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας…

Posted by Thanos Tzimeros on Wednesday, August 10, 2022

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ««Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Εθνική Δημουργία. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «παρέδωσε» τη θέση της αντιπροέδρου του κόμματος στην, πρόσφατα διαγραφείσα από τη Ν.Δ., Αφροδίτη Λατινοπούλου που προσχώρησε στην Εθνική Δημιουργία τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό ήταν το γεγονός που πυροδότησε την οργή Κρανιδιώτη και Τζήμερου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Ρεκόρ στους τραυματισμούς εργαζομένων στη SpaceX για δεύτερη χρονιά

Το υπερπλεόνασμα ήρθε από τη φοροληστεία και την ακρίβεια, λέει το ΚΚΕ

Αισιοδοξία ΣΕΒ για τις προοπτικές της βιομηχανίας στο μέλλον

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα