ΑΘΗΝΑ
01:17
|
29.09.2022
Τουλάχιστον 35 υπουργοί Άμυνας έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον υφυπουργό Άμυνας της Ρωσίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 35 υπουργοί Άμυνας από διάφορες χώρες επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στην επερχόμενη 10η Διάσκεψη Διεθνούς Ασφάλειας στη Μόσχα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Φόμιν.

«Μέχρι σήμερα, οι υπουργοί Άμυνας 35 χωρών έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διάσκεψη, τόσο αυτοπροσώπως όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης, συγκεκριμένα 25 αυτοπροσώπως, 10 μέσω τηλεδιάσκεψης», δήλωσε ο Φόμιν σε ενημέρωση των ξένων στρατιωτικών ακολούθων, προσθέτοντας ότι οκτώ αρχηγοί Γενικού Επιτελείου και υφυπουργοί Άμυνας, καθώς και έξι διεθνείς οργανισμοί, επιβεβαίωσαν επίσης την συμμετοχή τους.

Ο υφυπουργός ανέφερε επίσης ότι η διάσκεψη για την ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το Διεθνές Φόρουμ Αμυντικής Βιομηχανίας Στρατού 2022 και τους Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες 2022 για πρώτη φορά φέτος. «Αυτό θα επιτρέψει στις αντιπροσωπείες να συμμετάσχουν σε τρία μεγάλα διεθνή γεγονότα ταυτόχρονα», υποστήριξε.

Η Διάσκεψη Διεθνούς Ασφάλειας στη Μόσχα, ένα ετήσιο φόρουμ που φιλοξενείται από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τη συζήτηση πιεστικών ζητημάτων και τάσεων στη διεθνή στρατιωτική ατζέντα, θα ξεκινήσει την 16η Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το «χάος» δεν θα γίνει αποδεκτό, λέει ο Πρόεδρος του Ιράν

Υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία τα δημοψηφίσματα, λέει η Μόσχα

ΥΠ.ΕΞ: «Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα νόμιμα συμφέροντα και δικαιώματά της»

Το «Yunus» βγαίνει παγανιά…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα