ΑΘΗΝΑ
09:48
|
24.04.2024
Κατέρρευσε μέρος της σκηνής του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Medusa λόγω των ισχυρών ανέμων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον ένα άνθρωπος σκοτώθηκε και έως και 20 τραυματίστηκαν μετά την κατάρρευση της κεντρικής σκηνής του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Medusa στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μετέδωσε ότι σκηνή κατέρρευσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο νεκρός φέρεται να είναι ένας νέος ηλικίας 28 ετών ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα τουλάχιστον εννέα εκ των 21 τραυματιών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ Medusa, στο οποίο θα εμφανιζόταν σήμερα το πρωί ο δημοφιλής Γάλος DJ Νταβίντ Γκετά, ανακοίνωσαν την αναστολή όλων των εκδηλώσεων μέχρι να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κοινού, του προσωπικού και των καλλιτεχνών.

Το δημοφιλές φεστιβάλ μουσικής πραγματοποιείται στο τουριστικό θέρετρο Κουγέρα της Βαλένθια και διαρκεί πέντε ημέρες. Εκτός από την κεντρική σκηνή, ζημιές υπέστησαν οι μεταλλικές κατασκευές στην κεντρική είσοδο του χώρου του φεστιβάλ. Ο καιρός χάλασε ξαφνικά χθες βράδυ με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.

Το υπερπλεόνασμα ήρθε από τη φοροληστεία και την ακρίβεια, λέει το ΚΚΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα