ΑΘΗΝΑ
13:23
|
20.04.2024
Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ασφάλεια της Άρτας, οδηγείται ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και εξαφανίστηκε στο βουνό για να μην συλληφθεί.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Χθες αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε διαφύγει σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, ενώ προχθές ο ίδιος συναντήθηκε με συγχωριανό του στον οποίο ανέφερε πως πήγε εκεί λόγω προβλημάτων με συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος επιχείρησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, η οποία έμενε στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου, αλλά οι σφαίρες δεν την έπληξαν και εκείνη άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 75χρονο τουλάχιστον τέσσερις φορές και σχεδόν εξ επαφής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος κυκλοφορούσε συχνά κρατώντας όπλο.
 
Όλα φέρονται να ξεκίνησαν έπειτα από έντονη λογομαχία, όταν ο κτηνοτρόφος ζήτησε να δει το δύο ετών παιδί του, το οποίο σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα με την παρουσία τρίτου προσώπου. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα