ΑΘΗΝΑ
04:04
|
20.04.2024
Εκκλησιαστική ιστοσελίδα σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, στο Facebook, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σχετική με το δράμα των εγκλωβισμών στον Έβρο προσφύγων, ήταν αρκετή για να εξοργίσει το ekklisiaonline.gr καθώς οι αναφορές του στην μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, θεωρήθηκαν από την εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος ιστοσελίδα ως «χυδαία και απαράδεκτα σχόλια» για το πρόσωπο της Παναγίας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, δημοσίευσε την φωτογραφία μιας μετανάστριας που κρατά αγκαλιά ένα μωρό με το σχόλιο: «Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγιά είναι;»

«Νομικά αποφάσισε να κινηθεί το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE κατά του Προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα αναφορικά με τα χυδαία και απαράδεκτα σχόλια που έκανε για το πρόσωπο της Παναγίας» σημειώνεται σε ανάρτηση της ιστοσελίδας, που κάνει λόγο για «μίσος και ρατσισμό  εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα