ΑΘΗΝΑ
23:53
|
05.10.2022
Στις 25 Αυγούστου ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για το επίδομα τουρισμού τον Σεπτέμβριο σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο που χτυπήθηκαν πέρσι από καταστροφές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 25 Αυγούστου ξανά η πλατφόρμα του κρατικού επιδόματος για τουρισμό τον Σεπτέμβριο σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο που πέρσι πλήγηκαν άσχημα από πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές.

Πρόκειται για την τρίτη φάση διάθεσης των άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών στις οποίες θα περιλαμβάνονται και οι κάρτες που δεν αξιοποιήθηκαν κατά την πρώτη φάση. Η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, τον μήνα Σεπτέμβριο, για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Μέσω της πλατφόρμας https://vouchers.gov.gr θα διατεθούν περισσότερες από 13.800 κάρτες, αριθμός μεγαλύτερος από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο.

Η πλατφόρμα για την επιδότηση έως 300 ευρώ για τουρισμό το Σεπτέμβριο σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο ανοίγει ξανά στις 25 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για τη Βόρεια Εύβοια θα διατεθούν περίπου 2.100 κάρτες επιπλέον των 7.300 που προβλέπονταν βάσει του αρχικού σχεδιασμού, ενώ για τη Σάμο θα διατεθούν περίπου 800 κάρτες επιπλέον των 3.650 καρτών που προβλέπονταν αρχικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χαίρει άκρας υγείας ο Νετανιάχου

Λουκέτο σε βενζινάδικο της Αγ. Παρασκευής μετά από πλαστές αποδείξεις

Βλέπουν «γκάφα» Μηταράκη στο βίντεο για την τουρκική ακτοφυλακή

Βρήκαν ηλικιωμένη νεκρή, σε στέρνα στην Πρέβεζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα