ΑΘΗΝΑ
13:29
|
25.04.2024
Η κυβέρνηση είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού, λέει η Κουμουνδούρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η κυβέρνηση του Turkaegean και του Όρουτς Ρέιτς, που κόντεψε να φτάσει στη Σαλαμίνα, είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε, πόσο μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανακοίνωση απάντησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Θεοδωρικάκος είχε αναφέρει: «Μαθήματα εθνικής κυριαρχίας από τον τέως πρωθυπουργό, που δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα δεν δεχόμαστε», απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για «ψέματα για τις υποκλοπές και τους “καταραμένους” του Έβρου».

«Αν ο κύριος Τσίπρας θέλει να ανοίξουμε τα σύνορα της Ελλάδας και να μπαίνει ελεύθερα χωρίς έλεγχο οποιοσδήποτε όπως επί των ημερών του ας το πει ευθέως. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προκαλώντας την οργή της Κουμουνδούρου που επανήλθε με νέα ανακοίνωση.

«Όπως στο σκάνδαλο των υποκλοπών έτσι και στον Έβρο όταν αποκαλύπτονται τα ψέματά τους αρχίζουν επιθέσεις με νέα ψέματα, χυδαιότητες και συκοφαντίες όπως το σημερινό ακροδεξιό παραλήρημα του τέως Κνίτη, κ. Θεοδωρικάκου… », αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ούτε και εκεί όμως πρωτοτυπούν καθώς αποδεικνύονται κακοί αντιγραφείς του τραμπισμού», σχολιάζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, τέλος, ότι είχε προειδοποιήσει «έγκαιρα ότι όσο αυτή η κυβέρνηση καταρρέει τόσο πιο χυδαία και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και την πολιτική ζωή θα γίνεται» και καταλήγει: «Χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η θλιβερή και ντροπιαστική για τη χώρα περίοδος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Μελόνι: Η πτώση του φασισμού έθεσε τις βάσεις για την επιστροφή της δημοκρατίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα