ΑΘΗΝΑ
03:36
|
23.06.2024
Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε και σήμερα η Πυροσβεστική σε Αττική αλλά και άλλες περιοχές της χώρας που επλήγησαν από σφοδρές βροχοπτώσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πλημμύρες σε δρόμους υπόγεια και ισόγεια κτιρίων προκάλεσε και σήμερα το απογευματινό μπουρίνι σε δήμους της Αθήνας και του Πειραιά με το Πυροσβεστικό Σώμα να δέχεται τουλάχιστον 78 κλήσεις.

Από τις κλήσεις αυτές οι 64 ήταν για αντλήσεις υδάτων, δύο για κοπές δέντρων που είχαν πέσει από τη σφοδρή βροχή, τέσσερις για απομακρύνσεις διαφόρων αντικειμένων σε δρόμους και έξι για μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική και σε άλλες περιοχές της χώρας.

  • Στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, 32 κλήσεις εκ των οποίων, 24 για αντλήσεις υδάτων, τέσσερις (4) για κοπές δέντρων και τέσσερις (4) για μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.Στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τέσσερις (4) κλήσεις εκ των οποίων, δύο (2) για αντλήσεις υδάτων και μία (1) για πλύση οδοστρώματος.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τέσσερις (4) κλήσεις εκ των οποίων, μία (1) για άντληση υδάτων και τρεις (3) για κοπές δέντρων.
  • Στη νήσο Θήρα (Σαντορίνη), 12 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
  • Στη νήσο Μύκονο, έξι (6) κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
  • Στη νήσο Άνδρο, έξι (6) κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

Έκτακτο Δελτίο Καιρού ως αύριο βράδυ

Υπενθυμίζουμε ότι, σήμερα 24 Αυγούστου 2022, εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Ε.Μ.Υ., λόγω των υψηλών ποσών βροχής και σφοδρότητας των φαινομένων, που αναμένονται από σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 24-08-2022) έως και αύριο το βράδυ (Πέμπτη 25-08-2022) για τις παρακάτω περιοχές:

  • Για τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) από σήμερα νωρίς το βράδυ έως τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη.
  • Για την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης) από σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.
  • Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας) από σήμερα τη νύχτα έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόσφυγες… άλλη μια Παγκόσμια Ημέρα πέρασε

66 πυρκαγιές σε 24 ώρες

Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Άνδρο – 13 συλλήψεις (upd.)

Γάζα: Πάνω από 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις ισραηλινές επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα