ΑΘΗΝΑ
07:24
|
10.12.2022
Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν απόψε κατά των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος δημοσιογράφων, πολιτικών και χιλιάδων άλλων πολιτών από την ΕΥΠ και τους παρακρατικούς μηχανισμούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πλήθος πολιτών συμμετείχε το απόγευμα σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα και ολοκληρώθηκε με πορεία στην Ομόνοια με αφορμή το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ σε βάρος πολιτικών, δημοσιογράφων και περίπου 15.000 άλλων πολιτών με πρόσχημα «λόγους εθνικής ασφάλειας». لعبة جاك بوت

Το ΜΕΡΑ 25, η Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών, φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συμμετείχαν ενεργά στη συγκέντρωση απαιτώντας την παραίτηση της κυβέρνησης και τον τερματισμό των παρακρατικών μεθοδεύσεων μέσω ΕΥΠ.

Το ΜέΡΑ25 με ανάρτησή του στο Τουίτερ τόνισε την δυναμική της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που είχε σύνθημα το «Παραιτηθείτε» εξηγώντας πως πραγματοποιήθηκε για το «μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών και της χρήσης κατασκοπευτικού λογισμικού Predator από την ΕΥΠ υπό τον άμεσο έλεγχο του κ. Μητσοτάκη» ώστε να ακουστεί «ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ερντογανοποίηση της χώρας! موقع الخيل ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιστρέφουν στις θέσεις τους από 1/1/23 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Ένταση από επίσκεψη της δημάρχου Παρισιού σε καταυλισμό Αφγανών

Ρωσικές κυρώσεις στον Καναδά

Νέο βομβαρδισμός συνοικιών του Ντονιέτσκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα