ΑΘΗΝΑ
19:58
|
01.12.2022
Τα εμβόλια «στοχεύουν την υποπαραλλαγή BA.1 της Όμικρον συν το αρχικό στέλεχος» του κορονοϊού, δήλωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ενέκρινε σήμερα τα πρώτα εμβόλια κατά του κορονοϊού προσαρμοσμένα στην παραλλαγή Όμικρον, από τις φαρμακοβιομηχανίες Pfizer/BioNTech και Moderna, προκειμένου ν’ αρχίσει μια εκστρατεία αναμνηστικών δόσεων φέτος τον χειμώνα ώστε να αποκρούσει ένα ενδεχόμενο νέο κύμα.

Τα εμβόλια «στοχεύουν την υποπαραλλαγή BA. لعبة بينجو اون لاين 1 της Όμικρον συν το αρχικό στέλεχος» του κορονοϊού, δήλωσε ο ΕΜΑ, ο οποίος εδρεύει στο Άμστερνταμ, προσθέτοντας ότι προορίζονται για να χορηγηθούν σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω που έχουν εμβολιαστεί ήδη μια φορά τουλάχιστον κατά του κορονοϊού. Δεν στοχεύουν ωστόσο τις μολυσματικές υποπαραλλαγές BA.4 και BA.5 της παραλλαγής ‘Ομικρον, που εμφανίστηκαν τους τελευταίους μήνες ως τα κυρίαρχα στελέχη παγκοσμίως. الرهانات الرياضية

Δεν είναι σαφές πόσο καλά θα λειτουργήσουν τα τροποποιημένα ενισχυτικά εμβόλια, καθώς οι ειδικοί εξακολουθούν να συλλέγουν δεδομένα. تعلم لعب البوكر Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι ασφαλή, επομένως η αναμονή για περισσότερη μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους θα ενείχε τον κίνδυνο να εμφανιστεί μια άλλη μετάλλαξη πριν εμβολιαστούν οι άνθρωποι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για να κατασχέσει κεφάλαια της Ρωσίας, προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, προτείνουμε να στήσουμε ένα ειδικό δικαστήριο, υποστηριζόμενο από τα Η.Ε.», ανέφερε χαρακτηριστικά η φον ντερ Λάιεν.
ΣΥΝΑΦΗ

Κίνα: Πέντε νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής

Αντιπροσωπεία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ταϊβάν

Ε.Ε.: Κοντά στο να αποφασίσει πλαφόν στα 60 δολάρια το βαρέλι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα