ΑΘΗΝΑ
03:52
|
18.10.2024
Η Άγκυρα είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ρόλο διευκόλυνσης των επαφών, για τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στην Ουκρανία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας ότι η χώρα του θα μπορούσε να έχει ένα ρόλο διευκόλυνσης των επαφών, αναφορικά με τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης, τις εξελίξεις αναφορικά με τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία, εκφράζοντας και την αποφασιστικότητά τους για τη συνέχιση της κατασκευής του πυρηνικού σταθμού στο Άκουγιου σύμφωνα με τα σχέδια, όπως ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.

Ο Ερντογάν και ο Πούτιν συμφώνησαν να συζητήσουν τα ζητήματα που υπάρχουν με λεπτομέρειες όταν θα συναντηθούν στην Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν για μία διάσκεψη στις 15-16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δραματική αύξηση νεκρών από ισραηλινή επιδρομή στο δημαρχείο της Ναμπατίγιε του Λιβάνου-16 νεκροί, 52 τραυματίες (upd)

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν βαριά την πόλη. Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου, Νατζίμπ Μικάτι, είπε ότι το Ισραήλ στόχευσε σκοπίμως μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρών σε μελλοντικό παζάρι για την Ουκρανία δηλώνει ο Λευκορώσος Πρόεδρος

Νίγηρας: Λεωφόρος έπαψε να φέρει το όνομα του ντε Γκωλ, πλατεία πήρε το όνομα του Σανκαρά

Ένταλμα για τη σύλληψη της πρώην πρωθυπουργού εξέδωσε δικαστήριο του Μπαγκλαντές

Εκνευρισμός στο Μαξίμου από τις δηλώσεις του Σαμαρά για το Κυπριακό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα