ΑΘΗΝΑ
19:00
|
03.05.2024
Η 19χρονη Μεγκ Μπέλαμι θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον στην 6η σεζόν της δημοφιλούς σειράς των Ουίνδσορ «The Crown».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια άγνωστη ηθοποιός, ετών 19, θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον (Δούκισσα του Κέιμπριτζ) στον πρώτο επαγγελματικό της ρόλο στη δημοφιλή σειρά παραγωγής Netflix, «The Crown» (Το Στέμμα). Η Μεγκ Μπέλαμι κέρδισε τον ρόλο της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ ανταποκρινόμενη σε αγγελία για το κάστινγκ της σειράς στα κοινωνικά δίκτυα.

Στον ρόλο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεύτερου στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, θα κάνουν το ντεμπούτο δύο επίσης πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί : ο 21χρονος Εντ ΜακΒι και ο 16χρονος Ρούφους Κάμπα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το 1998 και ο Ρούφους Κάμπα
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το 2005 και ο Εντ ΜακΒι  

Και οι τρεις ηθοποιοί θα εμφανιστούν στην 6η και τελευταία σεζόν της σειράς. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Το Netflix είχε αρχικά ανακοινώσει ότι η πολυβραβευμένη παραγωγή του θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν, αλλά η μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου ακόμα… πουλάει. Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Πίτερ Μόργκαν η έκτη σεζόν είναι απαραίτητη για να «αποδοθεί με δίκαιο τρόπο ο πλούτος και η πολυπλοκότητα της ιστορίας» της «εταιρείας» των Ουίνδσορ.  

Στην 6η σεζόν οι τηλεθεατές θα δουν τον βίο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και του κύκλου της μέχρι τις αρχές του 2000 και πώς αυτός επηρεάστηκε από τον θάνατο της θλιμμένης πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όχι άλλη τοξικότητα

Μήνυμα της ΕΣΗΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου στις 3 Μαΐου

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα