ΑΘΗΝΑ
15:25
|
24.04.2024
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει πως ο Στέλος Πέτσας «μαρτύρησε» ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Αδρουλάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανεβαίνουν οι τόνοι λίγο πριν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή για το μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών, καθώς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει πως ο Στέλος Πέτσας «μαρτύρησε» ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Αδρουλάκη, με την Χαριλάου Τρικούπη να εγκαλεί τον πρωθυπουργό, αφού ο Γ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια για το ζήτημα.

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει μεταξύ άλλων: Σε συνέντευξη του σήμερα στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, είπε ευθέως ότι ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης τελικά ξέρει το λόγο παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.
Μολονότι ο κ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια. Μήπως τελικά να μας πει ο Πρωθυπουργός το λόγο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη; Γιατί το «σπασμένο τηλέφωνο» μεταξύ των Υπουργών του… κούρασε!

Μιλώντας στο Mega νωρίτερα σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης έχει κουράσει» και ότι το κόμμα «πατά σε δύο βάρκες και κινδυνεύει να πέσει στη θάλασσα από το εγώ του κ. Ανδρουλάκη» σχετικά με το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

«Από την πρώτη στιγμή και μετά τις παραιτήσεις που έγιναν για τους χειρισμούς του έχει ζητηθεί να ενημερωθεί. Η έκκληση από τον κ. Γεραπετρίτη έχει να κάνει με την ενημέρωση του ίδιου του κ. Ανδρουλάκη», είπε ο κ. Πέτσας, στην προσπάθεια του να ασκήσει κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη πως δεν πάει να ενημερωθεί από την κυβέρνηση «για κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια». Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης, περιορίστηκε στο να πει «δεν ξέρω ποιος ξέρει και δεν ξέρει τον λόγο παρακολούθησης. Ξέρω ότι ο κ. Γεραπετρίτης απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Ανδρουλάκη να ενημερωθεί. Ο κ. Γεραπετρίτης είναι υπουργός Επικρατείας και η ΕΥΠ υπάγεται στο γραφείο του πρωθυπουργού». 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανεξάρτητη έρευνα για ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας ζητά η Ε.Ε.

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα στον Άγιο Δημήτριο καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Το Κολούμπια απειλεί τους φοιτητές με παρέμβαση της Εθνοφρουράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα