ΑΘΗΝΑ
08:23
|
01.05.2024
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊβάν δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία πρόκειται να συναντηθεί με την πρόεδρο του νησιού, Τσάι Ινγκ-γουέν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια ακόμα αντιπροσωπεία Αμερικανών νομοθετών έφτασε σήμερα στην Ταϊβάν, στην έκτη τέτοια επίσκεψη που πραγματοποιείται στο νησί από τις αρχές Αυγούστου παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του Πεκίνου.

Η de facto πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ταϊβάν δήλωσε ότι οκτώ νομοθέτες, με επικεφαλής τη Δημοκρατική γερουσιάστρια Στέφανι Μέρφι, η οποία συμμετέχει στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των ΗΠΑ, θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή στο νησί στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επίσκεψης στην περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού.

Ημερομηνίες επισκέψεων Αμερικανών νομοθετών στην Ταϊβάν από τον Αύγουστο

«Η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με ανώτερους ηγέτες της Ταϊβάν για να συζητήσει τις σχέσεις ΗΠΑ-Ταϊβάν, την περιφερειακή ασφάλεια, το εμπόριο και τις επενδύσεις, τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού και άλλα σημαντικά ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», ανέφερε η ανακοίνωση.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊβάν δήλωσε ότι οι Αμερικανοί νομοθέτες πρόκειται να συναντηθούν με την πρόεδρο του νησιού, Τσάι Ινγκ-γουέν, ενώ βρίσκονται εκεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα