ΑΘΗΝΑ
23:01
|
25.04.2024
Η τακτική του οικονομικού «κεραυνοβόλου πολέμου» δεν πέτυχε επισημαίνοντας πως πλέον «αυτό είναι ήδη φανερό σε όλους και σε αυτούς».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ρωσία αντιμετωπίζει χρηματοπιστωτική και τεχνολογική επίθεση αλλά αυτός ο κεραυνοβόλος πόλεμος, «Blitzkrieg», δεν θα πετύχει δήλωσε σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το ρωσικό πρακτορείο TASS αναφερόμενος στα όσα δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος Πούτιν μετέδωσε την πεποίθησή του πως η χώρα «αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση» την εξωτερική πίεση και την χρηματοπιστωτική και τεχνολογική επίθεση
«από ορισμένες χώρες».

West prepares to play 'long game' on Russian sanctions | Financial Times

Η τακτική του οικονομικού «κεραυνοβόλου πολέμου» δεν πέτυχε επισημαίνοντας πως πλέον «αυτό είναι ήδη φανερό σε όλους και σε αυτούς». Ανέφερε επίσης πως η Ρωσία προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή αποτελεσματικών προστατευτικών μέτρων , μηχανισμών που μπήκαν σε λειτουργία για την στήριξη των βιομηχανιών, των επιχειρήσεων αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Ρώσος Πρόεδρος κατέληξε προσθέτοντας πως όλα αυτά αποσκοπούσαν στην διατήρηση των θέσεων εργασίας και στην παροχή «στοχευμένης βοήθειας στους ανθρώπους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα