ΑΘΗΝΑ
15:19
|
18.06.2024
Οι δραστηριότητες για παιδιά θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο με τίτλο  «Περιπέτειες με τον Ηρακλή».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά καλωσορίζει τους μικρούς του φίλους ηλικίας μεταξύ 4 έως 6 έτών στον νέο κύκλο Σαββατιάτικων Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης με τίτλο  «Περιπέτειες με τον Ηρακλή».

Ο κύκλος δραστηριοτήτων ξεκινά το Σάββατο, 1η Οκτώβρη με τίτλο εργαστηρίου «Οι Θεοί του Ολύμπου και τα ζώα τους» που διαλέχτηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων στις 4 Οκτωβρίου.

Οι δραστηριότητες για τα παιδιά, που θα γίνουν με την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας και υγιεινής απέναντι στην πανδημία, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Εξερευνητές» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά από τις 11.00 πμ ως τις 12.30 μ.μ. και θα έχει διάρκεια μία ώρα.

Το εισιτήριο για τους ενήλικες είναι 10 ευρώ και για τα παιδάκια οκτώ ευρώ.

Το Μουσείο Γουλανδρή σημειώνει στην ανακοίνωσή του ότι δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων επειδή θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει το εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Δύο νέα προγράμματα για παιδιά Δημοτικού

Ακόμη το Eκπαιδευτικό Tμήμα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας δημιούργησε δύο νέα προγράμματα βασισμένα στην έκθεση των Θηλαστικών Ζώων της Ελλάδας που θα απευθύνονται σε μαθητές των τελευταίων τεσσάρων τάξεων του Δημοτικού.

Τεχνολογική Αναβάθμιση της «Σφαίρας» και του «Θόλου Προβολής» στο Κέντρο  ΓΑΙΑ / Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Το πρόγραμμα «Περπατώντας στο Δάσος όταν ο λύκος είναι εδώ» απευθύνεται σε μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού όπου οι μαθητές θα γνωρίσουν βασικά χαρακτηριστικά των θηλαστικών της χώρας μας.

Το δεύτερο πρόγραμμα λέγεται «Όσα κρύβονται στο δάσος» και αφορά μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, οι οποίοι μέσα από την αλληλεπίδραση θα μάθουν τα θηλαστικά της χώρας  και τα βασικά χαρακτηριστικά της μορφολογίας τους όπως και τους τρόπους με τους οποίους προσαρμόζονται στο περιβάλλον.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: «Οι υπουργοποιήσεις αποδεικνύουν τη φθηνή σας αξία»

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Frontex: Επιβεβαιώνει την απαγωγή προσφύγων από μασκοφόρους στην Κω

Νότια Κορέα: «Δεκάδες Βορειοκορεάτες στρατιώτες πέρασαν τα σύνορα»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα