ΑΘΗΝΑ
16:51
|
24.04.2024
Ο Κόρμπιν έριξε μερικές σφαίρες στη Θάτσερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρκετά βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν απηυδησμένα φωτογραφία που εικονίζει τον Τζέρεμι Κόρμπιν να παίζει παιχνίδι τύπου arcade, στο οποίο «ο κακός», που πρέπει να νικήσει ο παίκτης, είναι η Μάργκαρετ Θάτσερ.

Το 2020, ο Σκωτσέζος δημιουργός παιχνιδιών, Τζιμ Πέρβις έφτιαξε το «Thatcher’s Techbase», ένα παιχνίδι 80’s αισθητικής, στο οποίο ως κακός εικονίζεται η Θάτσερ, με τη μορφή ενός cyborg τέρατος.

Μία ενημερωμένη εκδοχή του παιχνιδιού παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ «The World Transformed» που διεξάγεται φέτος στο Λίβερπουλ από τις 24 ως τις 27 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση αυτοπροσδιορίζεται ως ένα «φεστιβάλ ριζοσπαστικής πολιτικής, τέχνης και πολιτισμού», οπότε και ο Κόρμπιν έδωσε το παρών.

Αυτές τις μέρες, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα πρώτα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «The Labour Files», τα οποία αποκαλύπτουν σημείο προς σημείο τις μηχανορραφίες της γραφειοκρατίας των Εργατικών ενάντια στον Κόρμπιν.

Ο Κόρμπιν παραβιάζει το βρετανικό political correct γύρω από τη (σε γενικές γραμμές λαομίσητη) Θάτσερ. Το «The Labour Files», δείχνει πως το βρετανικό πολιτικό κατεστημένο (μέσα από τη γραφειοκρατία του Εργατικού Κόμματος) παραβίασε κάθε έννοια δημοκρατίας και έντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανησυχία για την επικείμενη εισβολή στη Ράφα-«Ξεφύτρωσαν» χιλιάδες σκηνές

Οι ΗΠΑ απειλούν το Πακιστάν για τις συμφωνίες με το Ιράν

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Σπαρτιάτες: Εκτός ευρωεκλογών με απόφαση του Αρείου Πάγου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα