ΑΘΗΝΑ
06:40
|
24.04.2024
Ο κυβερνητικός ανασχηματισμός ανακοινώθηκε απόψε με διάταγμα του Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Είναι διάδοχος του θρόνου, υπουργός Άμυνας, επικεφαλής του προγράμματος οικονομικών μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης και τώρα θα γίνει και πρωθυπουργός.

Ο λόγος για τον πρίγκηπα και αγαπημένο γιο του βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, που θα διοριστεί πρωθυπουργός στο πλαίσιο ευρύτερου κυβερνητικού ανασχηματισμού δίνοντας το αξίωμα του υπουργού Άμυνας στον αδελφό του Χάλιντ μπιν Σαλμάν.

Εικόνα

Σύμφωνα με το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων  SPA, απόψε εξεδόθη βασιλικό διάταγμα που αφορά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, στο πλαίσιο του οποίου τοποθετείται και ο Γιουσούφ μπιν Αμπντάλα μπιν Μουχάμαντ αλ Μπουνιάν στη θέση του νέου υπουργού Παιδείας.

Οι υπουργοί που παραμένουν στις θέσεις τους είναι ο υπουργός Ενέργειας (πρίγκηπας Αμπντουλαχίζ μπιν Σαλμάν), ο υπουργός Εξωτερικών (πρίγκηπας Φαϊσάλ μπιν Φαρχάν), ο υπουργός Επενδύσεων (Χάλιντ μπιν Αμπντουλαζί αλ Φάλιχ), ο υπουργός Εσωτερικών (Πρίγκηπας Αμπντουλαζίζ μπιν Σαούντ μπιν Ναγιέφ μπιν Αμπντουλαζίζ) και ο υπουργός Οικονομίας (Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλάχ αλ Ζαντάαν).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα