ΑΘΗΝΑ
09:42
|
20.04.2024
Σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά, η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η τελευταία, με την αντιπολίτευση να ζητά την κλήτευση και άλλων μαρτύρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο των υποκλοπών, καταθέτει αυτή την ώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την αναβολή που πήρε την προηγούμενη Τρίτη, λόγω κωλύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης θα κάνει αρχικά μια πολιτική τοποθέτηση, στοιχειοθετώντας τα ζητήματα που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και πιθανότατα θα θέσει σειρά ερωτημάτων για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά για τις κλητεύσεις μαρτύρων, η κατάθεση του κ. Ανδρουλάκη είναι η τελευταία έως τώρα, παρότι τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, έχουν ζητήσει και επιμένουν στην κλήτευση και άλλων μαρτύρων, κατηγορώντας σε ανακοινώσεις τους την πλειοψηφία των βουλευτών της συμπολίτευσης για πρόωρη λήξη των εργασιών της Επιτροπής.   

Έως τώρα, έχουν καταθέσει ο νυν, ο τέως και οι πρώην διοικητές της ΕΥΠ από το 2012 έως σήμερα, ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Krikel.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα