ΑΘΗΝΑ
07:52
|
19.04.2024
Ένα σκίτσο του Γάλλου Mister T για τις αυριανές εκλογές στη χώρα της σάμπας, της φαβέλας, του ποδοσφαίρου, του Λούλα και του Μπολσονάρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου περισσότεροι από 156 εκατομμύρια πολίτες με δικαίωμα ψήφου προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο της Βραζιλίας. Αντίπαλοι: ο πρώην πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα Ντα Σίλβα και ο απερχόμενος, Ζαΐχ Μπολσονάρου. Τα προγνωστικά δίνουν νίκη και μάλιστα άνετη στον Λούλα από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Datafolha, που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Πέμπτη, ο Λούλα διατηρεί ένα προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων με 48%, έναντι 36% του απερχόμενου Ζαΐχ Μπολσονάρου, αν στο σύνολο των ψήφων συνυπολογιστούν τα λευκά και τα άκυρα.

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Mister T «φαντάζεται» τον φίλο του λαϊκισμού και του Τραμπ, τον εχθρό των εμβολίων, της κλιματικής κρίσης και του Αμαζονίου, Μπολσονάρου, να έχει βγει με το αλυσοπρίονο στο τροπικό δάσος για να κόψει μερικά ακόμα δέντρα, να τα πολτοποιήσει για να «δημιουργήσει» λίγους ακόμα ψηφοφόρους του!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα