ΑΘΗΝΑ
07:21
|
04.06.2026
Η μεταφορά αερίου θα μπορούσε να συνεχίσει μέσω της γραμμής Β του Nord Stream 2, αν ληφθεί σχετική απόφαση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Gazprom, η πίεση στη γραμμή Α του NordStream 2 και στις γραμμές Α και Β του NordStream 1, έχει σταθεροποιηθεί και οι διαρροές αερίου έχουν σταματήσει.

Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει ότι διεξάγει εργασίες, ώστε να προχωρήσει σε έλεγχο της ακεραιότητας της γραμμής Β του Nordstream 2.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Gazprom, «εάν ληφθεί απόφαση για έναρξη παραδόσεων μέσω της γραμμής Β του Nord Stream 2, το φυσικό αέριο θα διοχετευθεί στον αγωγό, αφού ελεγχθεί και επαληθευτεί η ακεραιότητα του συστήματος από τις εποπτικές αρχές».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ-Βουλή των Αντιπροσώπων: Πέρασε ψήφισμα που «ψαλιδίζει» τις πολεμικές εξουσίες του Τραμπ στο Ιράν

Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν να εφαρμοστεί η εκεχειρία αν η Χεζμπολάχ σταματήσει τις επιθέσεις

80 χρόνια από το δημοψήφισμα της 2ας Ιουνίου: Πώς η ιστορική μνήμη επιβεβαιώνεται στη σημερινή Ιταλία

Συνεχίζονται οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα