ΑΘΗΝΑ
11:31
|
26.04.2024
«Ο,τιδήποτε και να κάνεις, εμείς θα κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει και είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε» δήλωσε ο Ερντογάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ο,τιδήποτε και να κάνεις, εμείς θα κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει και είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε» δήλωσε απόψε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ «εναντίον της Τουρκίας».

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού Απαγγελίας Χαφίζ και Κορανίου, που θα κορυφωθεί στα γενέθλια του Μωάμεθ, στις 7 Οκτωβρίου, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην υπεροχή της Τουρκίας και της οικονομίας της αλλά και στις στρατιωτικές της δυνατότητες και την προσφορά της σε ανθρωπιστικές υποθέσεις.

«Σχεδόν κάθε μέρα, ξυπνάμε σε μια νέα κρίση ως ανθρωπότητα. Ο πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των δύο γειτόνων μας πριν προλάβουμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της επιδημίας», σημείωσε υποστηρίζοντας ότι «ο 21ος αιώνας μετατρέπεται κυριολεκτικά στην εποχή της κατάθλιψης».

Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει ξανά την Ελλάδα ότι σκοτώνει μετανάστες στο Αιγαίο, λέγοντας:

«Παρακολουθούμε πώς τα ελληνικά πλοία θάβουν αυτούς τους αθώους στο Αιγαίο. Ακούγεται ο κόσμος; Όχι. Εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των μουσουλμάνων μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για νέα τοπία έντασης προειδοποίησε τον Μπλίνκεν ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα