ΑΘΗΝΑ
22:20
|
05.07.2024
Η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού αρνείται την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, που αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, μιλώντας σε τηλεοπτικά κανάλια το απόγευμα τόνισε πως η πελάτισσά της αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται σχετικά με την εμπλοκή της στην τραγωδία που βίωνε η κόρη της.

Η Ταραχοπούλου ανέφερε πως η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού κατέθεσε στην ασφάλεια και αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφεραν πως η γυναίκα αιφνιδιάστηκε από την εμπλοκή του ονόματός της σε υποθέσεις όπως η παραμέληση στην εποπτεία της κόρης τής και το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η σύλληψη της μητέρας της 12χρονης έγινε σήμερα λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα όταν συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας μετέβη στο σπίτι της. Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ μαζί με τρία από τα μικρότερα παιδιά της καθώς δεν μπορούσε να τα αφήσει μόνα τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται να εξεταστεί αν και τα άλλα οκτώ παιδιά της οικογένειας έχουν υποστεί κακοποίηση.

Η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο μετά τις 19.00 η ΕΛ.ΑΣ. ανάρτησε στο Τουίτερ ανακοίνωση για τη σύλληψη της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού επισημαίνοντας πως κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πάπας αφόρισε Αρχιεπίσκοπο αφού κρίθηκε ένοχος για σχίσμα

Αστυνομία: Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στις 6/7 στο Παλαιό Φάληρο

Βουλγαρία: Ανακαλύφθηκε μαρμάρινο άγαλμα 2 μ. που απεικονίζει τον θεό Ερμή

Καστοριά: Ιδρύεται σχολή Αστυφυλάκων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα