ΑΘΗΝΑ
09:05
|
23.04.2024
Απαράλλαχτες παραμένουν οι θέσεις της Μόσχας σε σχέση με την επίλυση του παλαιστινιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον Μαχμούντ Αμπάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απαράλλαχτες παραμένουν οι θέσεις της Μόσχας σε σχέση με την επίλυση του παλαιστινιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον Μαχμούντ Αμπάς κατά τη σημερινή επικοινωνία τους στην Αστάνα του Καζακστάν.

Ο Πούτιν είπε στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής πως «η θέση της Ρωσίας για την επίλυση της κατάστασης μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ παραμένει απαράλλαχτη, είναι θέμα αρχής. Βασίζεται στις στοιχειώδεις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και δεν αλλάζει».

«Δεν υπάρχουν αμφιβολίες εδώ» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος. «Είχαμε πάντοτε υποστηρίξει μια δίκαιη επίλυση στη βάση του διεθνούς δικαίου. Υπό αυτή την έννοια, μπορείς να είσαι βέβαιος για τη θέση μας», ανέφερε.

Σχετικά με τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Παλαιστίνης, ο Πούτιν υπογράμμισε πως χρειάζονται να γίνουν πολλά περισσότερα και να αναπτυχθούν περισσότερο ενεργοί οικονομικοί δεσμοί. Κατά την εκτίμησή του, οι όροι για κάτι τέτοιο υπάρχουν.

Αναφέρθηκε επιπλέον στους 650 Παλαιστίνιους φοιτητές που αυτή τη στιγμή σπουδάζουν σε πολλά διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα στη Μόσχα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι «Σπαρτιάτες» και τα επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία

Στον Ε65 ο Μητσοτάκης, Καστελλόριζο και Ρόδο για τον Κασσελάκη

Σε Κουβέιτ και Κατάρ πάει ο Γεραπετρίτης

Αβάσιμες οι κατηγορίες του Ισραήλ κατά της UNRWA λέει ανεξάρτητη επιτροπή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα