ΑΘΗΝΑ
11:06
|
02.05.2024
Ακούστε το «Face It Alone», το πρώτο από τα 6 ακυκλοφόρητα κομμάτια που θα ακούσουμε σε επερχόμενο box set.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αθάνατη φωνή του αγαπημένου τραγουδιστή του Βρετανικού συγκροτήματος Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, ξαναζωντανεύει μέσα από τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια που τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος έβγαλαν από το ντουλάπι για να τα περιλάβουν σε ένα επερχόμενο δισκογραφικό αφιέρωμα.

Ένα από αυτά τα τα τραγούδια αποκαλύφθηκε αυτές τις ημέρες και έχει το όνομα “Face it Alone”. Πρόκειται για ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι που ηχογράφησαν με τον Φρέντι Μέρκιουρι το 1988.

Το “Face It Alone”, το οποίο ο αείμνηστος τραγουδιστής ηχογράφησε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων για το άλμπουμ του 1989 “The Miracle”, δόθηκε την Πέμπτη από τον Κεν Μπρους του BBC Radio 2.

«Βρήκαμε ένα μικρό διαμάντι από τον Φρέντι, που κάπως το είχαμε ξεχάσει», είπε ο ντράμερ Ρότζερ Τέιλορ για το κομμάτι τον Ιούνιο. «Είναι υπέροχο, μια πραγματική ανακάλυψη. Είναι ένα πολύ παθιασμένο κομμάτ», πρόσθεσε.

Το τραγούδι είναι ένα από τα έξι ακυκλοφόρητα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν σε ένα προσεχές box set του “The Miracle”, τέσσερα από τα οποία περιλαμβάνουν τα φωνητικά του Μέρκιουρι.

Μια αργή, σκοτεινή μπαλάντα, το Face It Alone ανοίγει με ένα τύμπανο που χτυπάει και κάποιες νότες στην κιθάρα, προτού ο Μέρκιουρι τραγουδήσει:

When something so near and dear to life / Explodes inside / You feel your soul is set on fire.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των ιστορικών συναντήσεων για το “The Miracle” στο Λονδίνο και την Ελβετία, όταν ο Mercury είχε διαγνωστεί με HIV αλλά δεν το είχε δημοσιοποιήσει. Οι στίχοι του κομματιού αναφέρονται στην εξασθενημένη υγεία του λόγω του ιού του AIDS που λίγο αργότερα θα του στερήσει και τη ζωή.

Το box set θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 18 Νοεμβρίου.

Ως τότε, ακούτε το «Face It Alone» παρακάτω:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Κυβερνητική εμπλοκή στην… εμφιλοχώρηση Ινδών μεγιστάνων στην Ακρόπολη

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα