ΑΘΗΝΑ
05:38
|
27.04.2024
Εγκαίνια «στο απολύτως τίποτα», έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΜέΡΑ25
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαγκωνισμό ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το «ποιος ξεπουλάει καλύτερα» το Ελληνικό στον Σταύρο Λάτση καταγγέλλει με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του, Μιχάλη Κριθαρίδη, το ΜέΡΑ25.

Η ανακοίνωση:

«Τα “εγκαίνια” που έκανε ο Πρωθυπουργός στο απόλυτο τίποτα, την δήθεν επένδυση στο Ελληνικό για την οποία ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να λέει κιόλας πως δεν έχει προηγούμενο, πυροδότησαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για καθυστέρηση στο “έργο”! Δεν φτάνει δηλαδή που ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται καθημερινά στο να ψηφίζουν στη Βουλή δωράκια για τον φερόμενο ως επενδυτή στο Ελληνικό -αλλά κατά άλλα η Αξιωματική Αντιπολίτευση απορεί πως η “επένδυση” εξελίσσεται σε μη βιώσιμο έργο οικοπεδοποίησης- αντιμαχούν κιόλας για το ποιος ξεπουλάει καλύτερα το φιλέτο στον κ. Λάτση.

Είναι πραγματικά όμως απύθμενο το θράσος του μνημονιακού τόξου, που πρώτα πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο όσον αφορά την φοβερή και τρομερή “επένδυση”, στη συνέχεια έδωσαν και τα λεφτά στον “επενδυτή” να τα επενδύσει -όπως άλλωστε είχαν κάνει και στη Fraport-, και τέλος έφεραν τη μία μετά την άλλη, τις σκανδαλώδεις τροπολογίες στη Βουλή για να έρθει και η νομοθεσία στα μέτρα και τα σταθμά του “επενδυτή”, έρχονται τώρα να αντιπαρατεθούν για την καθυστέρηση (!) αυτού του “απολύτως τίποτα” με μερικά real estate της ολιγαρχίας δίχως σύνορα, ένα ακόμα καζίνο και μερικές θέσεις κρουπιέρηδων με τρεις και εξήντα για το εγχώριο πρεκαριάτο!»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα