ΑΘΗΝΑ
02:15
|
08.09.2024
Ανατριχίλα προκαλούν οι απαντήσεις της 12χρονης στις ερωτήσεις της ψυχολόγου για όσα τράβηξε στα χέρια του Ηλία Μίχου και των «πελατών».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατριχίλα προκαλούν οι απαντήσεις της 12χρονης από τον Κολωνό στις ερωτήσεις παιδοψυχολόγου που την εξέτασε σε σχέση με την πολύμηνη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευσή της από τον Ηλία Μίχο και τους «πελάτες» του.

Το κορίτσι ανέφερε ότι ο Μίχος με την καθοδήγησή του την ανάγκαζε να κακοποιείται σε Ι.Χ. αυτοκίνητα πελατών ενώ παράλληλα την πήγαινε και σε «ένα γκρι κτίριο», έναν οίκο ανοχής, κοντά στα Σεπόλια και την ανάγκαζε να κακοποιείται κάθε φορά από πέντε άνδρες. Πρόσθεσε πως στον οίκο ανοχής φορούσε μόνο τα παιδικά της ρούχα και ήταν πάντα χωρίς εσώρουχα.

Η ίδια υποστήριξε πως δεν έπαιρνε χρήματα δηλώνοντας άγνοια για το εάν πλήρωναν ή όχι.

Το παιδί ανέφερε ότι κατά το διάστημα της κακοποίησής της μέσα στον οίκο ανοχής, ο παιδοβιαστής Ηλίας «περίμενε μέσα στο αμάξι».

Στην ερώτηση της ψυχολόγου για το εάν της είχε εξηγήσει ο κατηγορούμενος τι θα έκανε μέσα στον οίκο ανοχής, η 12χρονη απάντησε αυτό που της είχε πει ο Μίχος: «Θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες…»

Το παιδί αναφέρθηκε και στην κάρτα της μητέρας της, εξηγώντας πως την έπαιρνε κρυφά έπειτα από προτροπές του Μίχου. Εκεί είπε πως «βάζανε λεφτά κάποιοι που πλήρωναν για τις φωτογραφίες», αφού όπως τόνισε, υπήρχαν και άντρες που δεν τους είχε δει ποτέ και πληρώνανε για φωτογραφίες της.

«Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες» είπε χαρακτηριστικά.

Η μικρή ρωτήθηκε από την ψυχολόγο για τον αν είχε καταλάβει κάποιος για την σχέση της με τον Ηλία.

Η 12χρονη απάντησε πως οι δικοί της δεν είχαν καταλάβει τίποτε αλλά «για τον Ηλία… τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή τη μικρή;».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα