ΑΘΗΝΑ
15:54
|
23.04.2024
Περίπου 80 βουλευτές από την Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας και το Κολομβιανό Κογκρέσο συμμετείχαν, σήμερα, στην πρώτη «Διεθνική Κοινοβουλευτική Συνάντηση» στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περίπου 80 βουλευτές από την Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας και το Κολομβιανό Κογκρέσο συμμετείχαν, σήμερα, στην πρώτη «Διεθνική Κοινοβουλευτική Συνάντηση» (“Binational Parliamentary Meeting”) στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών.

«Θα καθορίσουμε το διμερές σχέδιο εργασίας και θα πραγματοποιήσουμε τις επόμενες συνοριακές συναντήσεις στις Ζούλια – Γκουαχίρα, Ταχίρα -Νόρτε ντε Σανταντέρ, Απούρε – Αραουράκα και Αμαζόνας – Αμαζόνας», δήλωσε η Κολομβιανή γερουσιαστής Γκλόρια Φλόρεζ.

Οι βουλευτές συμμετείχαν σε ένα συμβολικό δρώμενο στη γέφυρα Σιμόν Μπολιβάρ πριν ξεκινήσουν τη συνάντησή τους, η οποία παραγματοποιείται στον ιστορικό ναό της Βίλα ντε Ροσάριο της Κολομβίας.

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα επικεντρώσουν τις συζητήσεις τους στα μέτρα που είναι απαραίτητα για να ξεπεραστεί η κρίση που προκλήθηκε από την κατάρρευση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών το 2019 και να διασφαλιστούν οι στο εξής καλές σχέσεις μεταξύ Κολομβίας και Βενεζουέλας.

Οι βουλευτές των δύο χωρών θα υπογράψουν επίσης μια «Συμφωνία Προθέσεων» στα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Φορολογίας της Βενεζουέλας (SENIAT).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ για έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ν.Δ. να πάψει να παριστάνει το θύμα

Κόντρα Μασκ-Αλμπανίζι: «Νομίζει ότι είναι υπεράνω του νόμου»

Νέα Αριστερά για τη φωτιά στη Σούδα: Η κυβέρνηση δεν μαθαίνει από τις αποτυχίες της

Όλαφ Σολτς: «Ο Πούτιν δεν έχει το δικαίωμα να επικαλείται τον Καντ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα