ΑΘΗΝΑ
08:29
|
28.05.2024
Στην ερώτηση εάν εμπιστεύονται τον Πούτιν απάντησε θετικά το 80,6% των ερωτηθέντων μίας τελευταίας σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά μόλις 0,3% μειώθηκε η αποδοχή του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στους Ρώσους σύμφωνα με νέα σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης που πραγματοποίησε η εταιρία «All-Russian Public Opinion Research Center» που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 16 Οκτώβρη ανάμεσα σε 1.600 πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών.

Στην ερώτηση εάν εμπιστεύονται τον Πούτιν απάντησε θετικά το 80,6% (-0,3% σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα), ενώ το 77% φάνηκε να επιδοκιμάζει το έργο του Ρώσου ηγέτη (+1,4% σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα).

Θετική αποτίμηση έκαναν και για τον πρωθυπουργό  Μιχαήλ Βλαντιμιρόβιτς Μισούστιν, καθώς τον επικροτεί το 52,6% των ερωτηθέντων, ενώ θετικά αποτιμά και το έργο της ρωσικής κυβέρνησης το 52% των ερωτηθέντων (αύξηση 2,2%).

Σε ό,τι αφορά την δημοτικότητα άλλων πολιτικών αρχηγών αυτή καταγράφεται ως εξής: Ο ηγέτης του Ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΡΟ), Γενάντι Ζιουγκάνοφ έχει το 34,7% της εμπιστοσύνης των ερωτηθέντων, ο Σεγκέι Μιρόνοφ ηγέτης του κόμματος «Δίκαιη Ρωσία-Για την Αλήθεια» ακολουθεί με 31,9%, ο αρχηγός του «Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Ρωσίας» Λεονίντ Βικτορόβιτς Σλούτσκι πήρε 17,6% και ο ηγέτης του κόμματος «Νέος Λαός» Αλεξέι Νετσάγιεφ 8,5%.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα