ΑΘΗΝΑ
02:04
|
05.10.2023
«Επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται», λέει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ανεξαρτητοποίησή της από το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε, με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, η βουλευτής Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα.

Αιχμηρή ήταν η αντίδραση του ΜέΡΑ25: «Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ΜέΡΑ25 μένει πλέον με έξι βουλευτές καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει η Κωνσταντίνα Αδάμου (η οποία αργότερα προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αν και όχι στην κοινοβουλευτική του ομάδα) και η Αγγελική Αδαμοπούλου.

Σχόλιο Βαρουφάκη για την τρίτη αποχώρηση από το κόμμα

Την αποχώρηση από το κόμμα της Φωτεινής Μπακαδήμα σχολίασε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Αργολίδα. «Κατανοώ ότι τώρα, που οι Έλληνες ολιγάρχες εξαπολύουν επιθέσεις, μηνύσεις και προσωπικές απειλές απέναντι στους βουλευτές και τις βουλεύτριες του μοναδικού κόμματος το οποίο τους κατονομάζει και για αυτό τους πειράζει τόσο πολύ, κάποιες-κάποιοι από εμάς, από την κοινοβουλευτική ομάδα μπορεί να μην άντεξαν, να μην αντέξουν», είπε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Εμείς συνεχίζουμε, δεν θα κάνουμε πίσω και μας ενισχύει ιδιαίτερα ότι έχουμε νέο κόσμο που εισέρχεται έτοιμος για αυτόν τον αγώνα εναντίον της ολιγαρχίας», τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Μόσχα από βδομάδα ο πρωθυπουργός του Ιράκ

Θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων, λέει ο υπουργός Υγείας

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Ιστορικά αναγκαίος ένας πολυπολικός κόσμος, λέει ο Πούτιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα