ΑΘΗΝΑ
01:16
|
28.09.2024
Από τα τέλη Φεβρουαρίου περίπου 700 επιχειρήσεις, κυρίως του κλάδου της πληροφορικής, άνοιξαν υποκαταστήματα στην χώρα του Κόλπου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περίπου 700 ρωσικές επιχειρήσεις προχώρησαν στην έναρξη μιας δεύτερης νομικής οντότητας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του περασμένου μήνα, με τον αριθμό τέτοιων εταιρειών να έχει αυξηθεί πέντε έως επτά φορές, σε σχέση με τον περασμένο χρόνο, αναφέρει η εφημερίδα Izvestia , επικαλούμενη εκπρόσωπο του δημόσιου οργανισμού Delovaya Rossiya και του ρωσικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (CCI).

Σύμφωνα με τον Κονσταντίν Βολφ, μέλος του συμβουλίου για την οικονομική, βιομηχανική και επενδυτική πολιτική του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως επί το πλείστον πρόκειται για εταιρείας που δραστηριοποιούνται στη σφαίρα της πληροφορικής, γράφει η εφημερίδα.

Όπως σημείωσε ο Μαξίμ Ζαγκόρνοφ, πρεσβευτής επιχειρήσεων της Delovaya Rossiya στα ΗΑΕ, σε συνομιλία με δημοσιογράφους, πρόκειται κυρίως για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ανοίγουν γραφεία αντιπροσωπείας τους στη Μέση Ανατολή, με μεγαλύτερους Ρώσους «παίκτες» να ακολουθούν.

Πρόκειται για ένα βήμα που δεν στοχεύει τόσο στην επέκταση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων, αλλά κυρίως τους επιτρέπει να αποφεύγουν τις κυρώσεις της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέφερε ο Ρώσος ειδικός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απόψε η μοτοπορεία απεργών διανομέων Wolt στην Αθήνα

Άλλα 8,7 δισ. δολάρια δίνουν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ

Το ΔΝΤ ενέκρινε νέο δάνειο 7 δισ. δολαρίων στο Πακιστάν

Ανατροπές στα δρομολόγια του ΟΣΕ λόγω 24ωρης απεργίας στις 26/9

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα