ΑΘΗΝΑ
16:14
|
19.04.2024
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το NBC, τον Ιούνιο, o Μπάιντεν είπε στον Ζελένσκι πως θα έπρεπε να είναι περισσότερο ευγνώμων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένταση προέκυψε ανάμεσα στον Τζο Μπάιντεν και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους τον Ιούνιο, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε σήμερα, επικαλούμενο πηγές του, το NBC news.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το μέσο, ο Μπάιντεν είχε μόλις αναφέρει στον Ζελένσκι ότι μόλις είχε δώσει το πράσινο φως για ακόμα ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ για την Ουκρανία, όταν ο Ζελένσκι άρχισε να απαριθμεί όλη την πρόσθετη βοήθεια που χρειαζόταν και δεν έπαιρνε.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το NBC, o Μπάιντεν έχασε την ψυχραιμία του και είπε στον Ζελένσκι πως θα έπρεπε να δείχνει λίγη περισσότερη ευγνωμοσύνη.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν, ωστόσο, ότι η σχέση Μπάιντεν και Ζελένσκι έχει βελτιωθεί μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία του Ιουνίου, αμέσως μετά την οποία ο Ζελένσκι δήλωσε πως ευχαριστεί τις ΗΠΑ για τη γενναιόδωρη βοήθειά τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ θα στείλουν όπλα 1 δις δολαρίων στο Ισραήλ- «Υποστήριξη άνευ όρων»

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Κόκκαλης: «Ποιος πήρε το λαθραίο ξυλόλιο που κατασχέθηκε λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη;»

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα