ΑΘΗΝΑ
09:46
|
03.05.2024
Οι αναρτήσεις των ρωσικών, αλλά και ορισμένων ιρανικών και κινεζικών μέσων συνοδεύονται από τη συγκεκριμένη επισήμανση, αλλά αυτό δεν ισχύει για ευρωπαϊκά και αμερικανικά μέσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Twitter θα προσθέτει στο εξής την επισήμανση «συνδεόμενο με το ουκρανικό κράτος μέσο», στις αναρτήσεις από λογαριασμούς μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με την ουκρανική κυβέρνηση, κατ’ αναλογία προς αυτό που ισχύει για ρωσικά μέσα από το Φεβρουάριο.

Η πλατφόρμα είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να προσθέσει αυτή την επισήμανση σε όλα τα κρατικά υποστηριζόμενα μέσα, ήδη από το 2020. Οι αναρτήσεις ορισμένων ιρανικών και κινεζικών μέσων συνοδεύονται από τη συγκεκριμένη επισήμανση, αλλά αυτό δεν ισχύει για ευρωπαϊκά και αμερικανικά μέσα.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Ίλον Μασκ, αν και έχει δηλώσει πως υποστηρίζει την Ουκρανία στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία, δέχθηκε πυρά από το Κίεβο, όταν, τον περασμένο μήνα, πρότεινε μια ειρηνευτική συμφωνία, βάσει της οποίας η Ουκρανία θα δεσμευόταν να μείνει ουδέτερη και θα παραιτείτο από κάθε αξίωση επί της Κριμαίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα