ΑΘΗΝΑ
21:27
|
26.04.2024
Με συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου τη Δευτέρα οι απαντήσεις Μητσοτάκη στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις παρακολουθήσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου φαίνεται πως αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να απαντήσει στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω συνέντευξη στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 προγραμματίστηκε την ώρα που η χώρα βοά σχετικά με το σκάνδαλο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν έχει δεχτεί να εμφανιστεί ούτε ενώπιον της αρμόδιας ευρωπαϊκής επιτροπής που διερευνά το ζήτημα.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη μέρους της μακράς λίστας των παρακολουθούμενων από το Documento, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται στελέχη της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων, με τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα να ζητούν σε παρέμβασή τους «εις βάθος, ανεξάρτητη έρευνα, ανεμπόδιστη από την κυβέρνηση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα