ΑΘΗΝΑ
15:32
|
03.05.2024
Το πέναλτι που προκάλεσε την οργή μέλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το ισόπαλο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαρύτατες κατηγορίες κατά του Μεγάρου Μαξίμου εξαπέλυσε ο Γιάννης Βρέντζος –μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη– μετά τη λήξη του ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο έληξε ισόπαλο με πέναλτι σχεδόν στη λήξη των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Ο Γ. Βρέντζος έκανε λόγο για «φασιστικό παρακράτος» που διοικεί το ποδόσφαιρο, αλλά και για «καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη (τον ανιψιό και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποχώρησε από το Μαξίμου όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών). Μάλιστα, ο κ. Βρέντζος πρότεινε την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βρέντζος δήλωσε: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Πράσινο φως» στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα