ΑΘΗΝΑ
22:37
|
08.02.2023
«Η ολιγαρχία “απολύει” τον κ. Μητσοτάκη για να ισχυροποιήσει τη θέση της. Την Τετάρτη ο λαός διαδηλώνει για να “απολύσει” την ολιγαρχία».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Αυτή την Τετάρτη, 9η Νοεμβρίου, ο δοκιμαζόμενος λαός θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στους δρόμους και τις πλατείες για να ορθώσει το ανάστημά του κόντρα σε κάθε έκφανση της ολιγαρχίας, είτε αυτή εκπροσωπείται από τον κ. Μητσοτάκη είτε από κάποιον άλλον εντολοδόχο», επισημαίνει το ΜέΡΑ25 στο κάλεσμά του για την αυριανή απεργία.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 το είχε πει στον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή που άνοιξε εκτάκτως στις 22 Αυγούστου για να συζητήσει το Σώμα τις υποκλοπές: «Δεν έχετε καταλάβει αυτό που όλοι ξέρουμε; Τέλος η πρωθυπουργία σας! Το χειροκρότημα των βουλευτών σας ήταν τόσο θερμό επειδή ήταν… αποχαιρετιστήριο. Είναι το χειροκρότημα το οποίο έρχεται πριν από την αποκαθήλωση ενός Αρχηγού..».

Όλα αυτά όμως δεν ενδιαφέρουν έναν λαό που δεν τα βγάζει πέρα. Που δεκατρία χρόνια τώρα βλέπει το μέλλον των παιδιών του να θυσιάζεται στο βωμό της αισχροκέρδειας ολιγαρχικών συμφερόντων, ντόπιων και ξένων. Που σήμερα είναι αντιμέτωπος με την Νέα Λιτότητα που φέρνει η Ακρίβεια.

Οι δοκιμαζόμενοι πολίτες γνωρίζουν ότι οι υποκλοπές γίνονταν επειδή ο Πρωθυπουργός ήθελε να ασκεί μέγιστη εξουσία επί των ολιγαρχών-μετόχων της «Μητσοτάκης ΑΕ» μαθαίνοντας τι έλεγαν τόσο μεταξύ τους όσο και στους υπουργούς του ή άλλους πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες.

Παρά τις προσπάθειες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να τον αποπροσανατολίσει με μια ατέλειωτη σκανδαλοθηρία, ο δοκιμαζόμενος λαός δεν ενδιαφέρεται για τους καυγάδες μεταξύ των ολιγαρχών-μετόχων της «Μητσοτάκης ΑΕ». Ούτε για το ποιον θα διαλέξουν να αντικαταστήσει τον κ. Μητσοτάκη.

Το μόνο που πραγματικά νοιάζει τους δοκιμαζόμενους πολίτες είναι η Ρήξη με την Ακρίβεια, την Φτώχεια, την Στενοχώρια και την Αναξιοπρέπεια – κάτι που προϋποθέτει μετωπική Ρήξη με την Ολιγαρχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΜέΡΑ25 καλεί όλες και όλους στο πρώτο βήμα αυτής της Ρήξης: Στην Πανελλαδική Γενική Απεργία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χωρίς τέλος η αύξηση των θυμάτων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία

Εγκώμια Σολτς για το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Ερντογάν

Σε άμεση ανακωχή καλεί πολιτικός αντίπαλος του Πούτιν

Χωρίς Χρηματιστήριο η Τουρκία ως τις 14/2

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα