ΑΘΗΝΑ
00:16
|
24.04.2024
Πολλά ΑΕΙ της χώρας επέλεξαν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης του ΟΑΕΔ, από κοινού με δεκάδες ιδιωτικά κέντρα δια βίου μάθησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε πανηγυρικά ότι τα ελληνικά ΑΕΙ «άνοιξαν τις πύλες τους στους ανέργους».

Με αυτό, ωστόσο, ο υπουργός Εργασίας εννοεί το ότι πολλά ΑΕΙ της χώρας επέλεξαν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης του ΟΑΕΔ, από κοινού με δεκάδες ιδιωτικά κέντρα δια βίου μάθησης.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, με το οποίο διατίθενται 50 εκατομμύρια ευρώ για να μοιραστούν ανάμεσα στους ανέργους που θα παρακολουθήσουν σεμινάρια κατάρτισης, στα κέντρα που θα τα υλοποιήσουν και στους ιδιωτικούς φορείς που θα τα πιστοποιήσουν.

Σημειωτέον ότι και τα σεμινάρια, που θα διοργανωθούν από ελληνικά πανεπιστήμια, πιστοποιούνται και αυτά από ιδιωτικούς φορείς έκδοσης πιστοποιήσεων. Εδώ, κρίνεται σκόπιμο να υπενθυμιστεί η επιτυχία των προγραμμάτων επιμόρφωσης, που έμειναν γνωστά ως «σκόιλ ελικικού»…

Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια άνοιξαν τις πύλες τους για τους ανέργους. Και όμως είναι πραγματικότητα! Για πρώτη φορά στη…

Posted by Kostis Hatzidakis on Thursday, November 10, 2022

Ο Κωστής Χατζηδάκης, παρευρέθηκε σε αίθουσα του ΕΚΠΑ που διατίθεται για τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης υπό την αιγίδα του ιδρύματος, για να πανηγυρίσει το γεγονός ότι τα ελληνικά ΑΕΙ επέλεξαν να εμπλακούν και να πάρουν και αυτά κομμάτι από την πίτα που θα διατεθεί στα ιδιωτικά ΚΕΔΙΒΙΜ και ΚΕΚ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα