ΑΘΗΝΑ
14:19
|
14.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε σήμερα στο Μπαλί της Ινδονησίας για τη διάσκεψη της ομάδας των G20.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε σήμερα στο Μπαλί της Ινδονησίας για τη διάσκεψη της ομάδας των G20, αφού έλαβε μέρος στην κλιματική διάσκεψη COP27 στην Αίγυπτο, αλλά και στη διάσκεψη της Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στη Καμπότζη.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αναμένεται να συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, αλλά και άλλους ηγέτες αυτή την εβδομάδα, συζητώντας μία σειρά από γεωπολιτικά ζητήματα.

Μεταξύ αυτών, ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι εντάσεις στο Στενό της Ταϊβάν, αλλά και οι συνεχιζόμενες κρίσεις στους τομείς των τροφίμων, της ενέργειας και του κλίματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα