ΑΘΗΝΑ
09:45
|
28.04.2024
Η αμοιβή της Ντόλι από τον Τζεφ - Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ντόλι Πάρτον, ιέρεια της κάντρι στην hillbilly Αμερική, μάθαμε ότι έλαβε ανταμοιβή ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Τζεφ Μπέζος της Amazon γιατί είναι… φιλάνθρωπος. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του «το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο…» τότε τι είναι; 

Ο ζάμπλουτος Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε το χρηματικό βραβείο έχοντας στο πλευρό του τη νέα σύντροφό του Λορίν Σάντσες (κάτι πρέπει να κάνει για να φάνει η νέα αντάξια της προηγούμενης που του έφαγε πολλά λεφτά με το διαζύγιο). Το ποσό οφείλει η Ντόλι Πάρον να το διαθέσει σε άλλες φιλανθρωπίες. «Είναι μια γυναίκα που δίνει την καρδιά της σε όλα όσα κάνει με αγάπη και ευαισθησία», είπε η κ. Σάντσες.

Ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής της Amazon, ο οποίος βάζει ρομπότ στις αποθήκες του για να αντιμετωπίσει τον όποιο εργασιακό συνδικαλισμό εν τη γενέσει του, δήλωσε με περισσό θράσος: Το βραβείο Courage & Civility τιμά όσους «αναζητούν λύσεις με θάρρος και ευπρέπεια».

Η Ντόλι Πάρτον αντέδρασε ως μια ενθουσιώδης παλιά σταρ, που θέλει να δείχνει αφελής γιατί έτσι αγαπιέται ακόμα περισσότερο: «Ουάου! Είπες 100 εκατομμύρια δολάρια;». Πόσο Ντόλι, πόσο Αμερικάνα!  

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, ηθοποιός, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Πάρτον μπήκε στο Rock & Roll Hall of Fame νωρίτερα αυτό τον μήνα. Μετρά χιλιόμετρα φιλανθρωπίας με το ίδρυμα Dollywood, το οποίο μοιράζει βιβλία σε παιδιά σε όλο τον κόσμο. Πόσοι το ήξεραν; Πόσοι ασχολήθηκαν; Πότε το ανακάλυψε το BBC και οι άλλοι;

Η απάντηση: Τo 2020, όταν ως ένθερμη υποστηρίκτρια του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19, έκανε μια δωρεά 1 εκ. δολαρίων για την έρευνα για τον κορονοϊό στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt στο Νάσβιλ, το οποίο είναι από τους βασικά εργαστήρια για το εμβόλιο της Moderna. Και τώρα έχει στο χέρι της 100 εκ. δολάρια, σε μια φιλανθρωπία δι’ αντιπρόσωπου, για ακόμα περισσότερες έρευνες… στο Νάσβιλ ή όπου κάτσει η μπίλια!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα