ΑΘΗΝΑ
22:30
|
23.04.2024
Απαντώντας στον Χρήστο Σπίρτζη, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι τον παρακολουθούσαν σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό πλατό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί στο πλατό του ΣΚΑΪ, με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη να έχουν σφοδρή κόντρα με αιχμή το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Εμφανώς εκνευρισμένος από την επιχειρηματολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο υπουργός Ανάπτυξης, το όνομα του οποίου αλλά και της συζύγου του συγκαταλέγονται μαζί με πολλά ακόμα στη μακρά λίστα των υποκλοπών, παραδέχτηκε δημόσια πως ότι τον παρακολουθούσαν.

Για πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται ότι ήταν θύμα παρακολουθήσεων, τη στιγμή που μέχρι τώρα επιχειρούσε πότε να διαψεύσει και να υποβαθμίσει το ζήτημα και αφήνοντας αιχμές περί φυλάκισης κατά του Κώστα Βαξεβάνη.

Μιλώντας προς τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε « εσάς παρακολουθούσαν; εμένα παρακολουθούσαν» με τον Χρήστο Σπίρτζη να του απαντά «ε πείτε το κύριε Γεωργιάδη ότι σας παρακολουθούσαν».

Και ακολουθεί η ερώτηση του Χρ. Σπίρτζη: «Εγώ έκανα μήνυση, εσείς κάνατε;», χωρίς να λάβει καμία σαφή απάντηση από τον υπουργό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα