ΑΘΗΝΑ
00:38
|
04.05.2024
«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον Κοινοβουλευτισμό», σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον Κοινοβουλευτισμό και ταυτόχρονα είναι μια καλή μέρα για να βάλουμε φρένο σε αυτόν τον ιδιαίτερα ολισθηρό δρόμο που έχει πάρει ο Κοινοβουλευτισμός», σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σχετικά με την απόφαση της Βουλής να αρθεί η ασυλία του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κλέωνα Γρηγοριάδη, κατόπιν μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση, που κατέθεσε εναντίον του ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Είπε ο κύριος Μπούγας επί λέξει μιλώντας στην Επιτροπή Δεοντολογίας: “Κύριε Πρόεδρε, εκείνο το οποίο θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι με αυτήν τη στάση τα κόμματα δίνουν το δικαίωμα σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει ένα «σόου» να χρησιμοποιεί το βήμα της Βουλής, να «εκτοξεύει» ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον οποιουδήποτε και στη συνέχεια να μην μπορεί να προστατευθεί ο συκοφαντούμενος…”. Μ’ αυτή σας τη δήλωση κύριε Μπούγα, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία, προσπαθείτε να υποβαθμίσετε το όλο θέμα και να παρουσιάσετε τον κύριο Αλαφούζο- έναν μεγάλο Έλληνα ολιγάρχη και μηντιάρχη και πρόεδρο μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας- σαν οποιοδήποτε Έλληνα. Δεν είναι, όμως, για κακή σας τύχη, ο κύριος Γιάννης Αλαφούζος οποιοσδήποτε Έλληνας, κύριε Μπούγα. Είναι ένα από τα δεκαπέντε μεγάλα αφεντικά σας. Και εννοώ αφεντικά της Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΕ, της ανώνυμης εταιρείας που εδώ και τρεισήμισι χρόνια προσποιείται την κυβέρνηση αυτής της χώρας. Και επειδή εκπροσωπώντας την Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΕ, είπατε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ότι αναφέρθηκα μόνο σε συκοφαντίες, χωρίς να στοιχειοθετώ τίποτα από όσα ο ίδιος είπα, θέλετε στοιχεία, κύριε Μπούγα;», ανέφερε στην ομιλία του ο Κλέων Γρηγοριάδης.

«Ο κ. Αλαφούζος, πίσω από τη μήνυση του οποίου έχει στοιχηθεί όλη η κυβερνητική πλειοψηφία, εκτός από τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, είναι και κάτοχος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Για την ακρίβεια, ιδιοκτήτης ενός Μηχανισμού Προπαγάνδας, που περιλαμβάνει μια ιστορική εφημερίδα, ένα τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ραδιοφωνικό σταθμό κλπ.κλπ. Όλος αυτός ο μηχανισμός δεν ασχολείται, ουσιαστικά, με την ενημέρωση. Ασκεί στοχευμένη προπαγάνδα υπέρ της Κυβέρνησης. Και με την καθημερινή προπαγάνδα, εκδίδει καθημερινά γραμμάτια σε βάρος σας, τα οποία και πρέπει να αποπληρώσετε. Ένα από αυτά θέλετε να εξοφλήσετε σήμερα. Γι’ αυτό και κόπτεσθε, σε αυτή τη διαδικασία, να δώσετε άπαντες τα διαπιστευτήριά σας στον κ. Αλαφούζο!», σχολίασε η Σοφία Σακοράφα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα