ΑΘΗΝΑ
14:20
|
28.09.2023
Για να μείνουν στο Τουίτερ θα πρέπει πολύ απλά να γράφουν «εξαιρετικό κώδικα» και να πεθάνουν στις υπερωρίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πώς μπορεί να επιβιώσει κάποιος στο Τουίτερ επί ιδιοκτησίας Ίλον Μασκ; Η απάντηση είναι σχετικά απλή, όσο και απαράδεκτη, και την έδωσε ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ  του πρακτορείου ΑΡ: Να λιώσουν στη δουλειά, να χτυπήσουν υπερωρίες ώστε να δημιουργήσουν ένα… «πρωτοποριακό Τwitter 2.0».

Οι χιλιάδες υπάλληλοι του Τουίτερ δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να αποφασίσουν (με το μαχαίρι στο λαιμό) εάν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσες θυσίες και να γίνουν «εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί» και να γράφουν «εξαιρετικό κώδικα» ώστε να συνεχίσουν να αυγατίζουν τα δισεκατομμύρια του Ίλον Μασκ. Η διορία εκπνέει αύριο, Πέμπτη, στις 17.00 το απόγευμα (απόγευμα, ώρα Σαν Φρανσίσκο).

Στην ανακοίνωση που τους έστειλε ο Μασκ , ζήτησε να πατήσουν έναν σύνδεσμο που παρέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν θέλουν να είναι μέρος του «νέου Twitter». Τους εξήγησε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που δεν θα απαντήσουν μέχρι εκείνη την ώρα (17.00 ώρα Καλιφόρνιας) θα λάβουν αποζημίωση τριών μηνών.

«Όποια απόφαση και αν πάρετε, σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας να κάνετε το Twitter επιτυχημένο», έγραψε ο Μασκ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόστιμο 60.000 ευρώ στην εισπρακτική DoValue

«Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος» δήλωσε ο 41%

Νοσοκομείο Μεταξά: Έδιωξαν καρκινοπαθή λίγο πριν το χειρουργείο

Μιτρόβιτσα: Μία πόλη χωρισμένη στα δύο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα