ΑΘΗΝΑ
06:55
|
30.06.2026
Για να μείνουν στο Τουίτερ θα πρέπει πολύ απλά να γράφουν «εξαιρετικό κώδικα» και να πεθάνουν στις υπερωρίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πώς μπορεί να επιβιώσει κάποιος στο Τουίτερ επί ιδιοκτησίας Ίλον Μασκ; Η απάντηση είναι σχετικά απλή, όσο και απαράδεκτη, και την έδωσε ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ  του πρακτορείου ΑΡ: Να λιώσουν στη δουλειά, να χτυπήσουν υπερωρίες ώστε να δημιουργήσουν ένα… «πρωτοποριακό Τwitter 2.0».

Οι χιλιάδες υπάλληλοι του Τουίτερ δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να αποφασίσουν (με το μαχαίρι στο λαιμό) εάν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσες θυσίες και να γίνουν «εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί» και να γράφουν «εξαιρετικό κώδικα» ώστε να συνεχίσουν να αυγατίζουν τα δισεκατομμύρια του Ίλον Μασκ. Η διορία εκπνέει αύριο, Πέμπτη, στις 17.00 το απόγευμα (απόγευμα, ώρα Σαν Φρανσίσκο).

Στην ανακοίνωση που τους έστειλε ο Μασκ , ζήτησε να πατήσουν έναν σύνδεσμο που παρέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν θέλουν να είναι μέρος του «νέου Twitter». Τους εξήγησε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που δεν θα απαντήσουν μέχρι εκείνη την ώρα (17.00 ώρα Καλιφόρνιας) θα λάβουν αποζημίωση τριών μηνών.

«Όποια απόφαση και αν πάρετε, σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας να κάνετε το Twitter επιτυχημένο», έγραψε ο Μασκ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Πανσέληνος της Φράουλας στο Σούνιο

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ 29 χλμ νοτιοανατολικά της Κάσου

Κατέρρευσαν μπαλκόνια πολυκατοικίας στη Λεμεσό της Κύπρου

Στη φυλακή ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης δολοφονίας 15χρονου στην Καλλιθέα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα