ΑΘΗΝΑ
06:39
|
03.05.2024
Στην ανακοίνωση το «διαζύγιο» εμφανίζεται ως συναινετικό. Πριν λίγες μέρες όμως ο ποδοσφαιριστής είχε επικρίνει τους ιδιοκτήτες κατηγορώντας τους πως νοιάζονται μόνο για τα λεφτά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τίτλοι τέλους» στην καριέρα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα της Μάντσεστερ μπήκαν απόψε. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε απόψε τον άμεσο και «συναινετικό» τερματισμό της συνεργασίας τους με ανακοίνωσή της, ευχαριστώντας τον αθλητή για την συνεισφορά του και τις 145 φορές που σκόραρε σε 346 εμφανίσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανακοίνωση του παίχτη, που σημείωσε:

«Μετά από συζητήσεις με τη Manchester United, συμφωνήσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε το συμβόλαιό μας νωρίτερα. Λατρεύω τη Manchester United και αγαπώ τους οπαδούς, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ωστόσο, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να αναζητήσω μια νέα πρόκληση. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν και για το μέλλον».

Εικόνα

Πριν πέντε μέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δώσει συνέντευξη-φωτιά στον γνωστό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, εκφράζοντας παράπονα για τον τρόπο που του φέρθηκε η ομάδα όταν έχασε το ένα από τα δύο παιδιά του αλλά και την κατάσταση μέσα σε αυτήν.

Επίσης, μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο είχε επικρίνει έντονα τη στάση των ιδιοκτητών της ομάδας κατηγορώντας τους πως δε νοιάζονται για τον επαγγελματικό αθλητισμό αλλά μόνο για τα λεφτά από το μάρκετινγκ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα