ΑΘΗΝΑ
14:30
|
26.11.2022
Είναι πράγματι ένα ζήτημα το κατά πόσον οι ντυμένοι σταυροφόροι οπαδοί το κάνουν αυτό ως κάποιου είδους πολιτική χειρονομία ή από... αγνή βλακεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άγγλοι φίλαθλοι διαμαρτύρονται για το ότι δεν τους επιτρέπεται να μπουν στα γήπεδα του Κατάρ ντυμένοι… σταυροφόροι.

Για πολλά χρόνια, οπαδοί της Αγγλίας, σε μια σειρά από αθλήματα, εμφανίζονται στο γήπεδο φορώντας πανοπλίες, ασπίδες που φέρουν το σταυρό του Αγίου Γεωργίου, καθώς και ξίφη.

Αυτό, βέβαια, είναι… κάπως σε μια χώρα του Αραβικού Κόσμου, αν και αυτό δε φαίνεται να περνάει καν από το μυαλό ορισμένων οπαδών της Αγγλίας.

Η Ιμάν Άτα, διευθύντρια του βρετανικού παρατηρητηρίου ισλαμοφοβικού μίσους, Tell Mama, πρόσθεσε: «Οι οπαδοί μας θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι υπάρχουν πράγματα που μπορεί να προσβάλουν τους πολίτες του Κατάρ, όπως το να πίνουν ανοιχτά ή να φορούν στολές σταυροφόρων, οι οποίες φέρουν πολύ αρνητικές συνυποδηλώσεις στην περιοχή.

«Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτό δεν γίνεται για να εκνευρίσει σκόπιμα τους Καταριανούς, αλλά από την επιθυμία να στηρίξουν την Αγγλία».

«Ωστόσο, πιστεύουμε ακράδαντα στην αρχή ότι κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να έχει ένα περιβάλλον όπου οι οπαδοί μπορούν να είναι ανοιχτοί, να απολαμβάνουν αυτό που θέλουν να φορέσουν και να νιώθουν ασφάλεια και ασφάλεια», καταλήγει η Άτα.

Είναι πράγματι ένα ζήτημα το κατά πόσον οι ντυμένοι σταυροφόροι οπαδοί το κάνουν αυτό ως κάποιου είδους πολιτική χειρονομία ή από… αγνή βλακεία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Χοάνη» δισ. η χρεοκοπημένη UNIPER

Τουλάχιστον άλλα 25 δισ. ευρώ χρειάζεται η μεγαλύτερη εταιρία εισαγωγής ενέργειας στη Γερμανία για να αποτραπούν χρεοκοπίες τύπου ντόμινο στην αγορά.

Ποιοι είναι οι Refuseniks στο Ισραήλ

Όσο περνούν τα χρόνια, οι αρνητές στράτευσης οργανώνονται και δε μένουν στις φυλακές, φροντίζοντας να στείλουν δημόσια μήνυμα κατά της κατοχής των Παλαιστινίων.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ιράν αναπτύσσει περισσότερες δυνάμεις στην κουρδική περιοχή

Αποφασισμένη η Τουρκία να είναι κορυφαία στις αμυντικές βιομηχανίες, λέει ο Ερντογάν

Μουντιάλ: Διαπληκτισμός μεταξύ Ιρανών στον αγώνα με την Ουαλία

Κατατέθηκε νομοσχέδιο για την αναστολή της εφαρμογής ΦΠΑ στα ακίνητα για 2 χρόνια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα