ΑΘΗΝΑ
03:07
|
20.04.2024
Τα δύο αδέρφια του μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν νοσηλεύεται το 5χρονο αγόρι που ανασύρθηκε χθες το βράδυ χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, ένα 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 7 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το παιδί παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ σε άλλα νοσοκομεία διακομίστηκαν και τα άλλα δύο παιδιά προληπτικά.

Η πυρκαγιά, που πληροφορίες αναφέρουν πως ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα του διαμερίσματος, τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού κλήθηκε ξανά για κατάθεση σήμερα το πρωί προκειμένου να δώσει νέες εξηγήσεις για τα αίτια κάτω από τα οποία ξέσπασε η φωτιά. Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν τις αστυνομικές αρχές, συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα