ΑΘΗΝΑ
05:27
|
31.01.2023
«Δεν θα μας κατηγορήσει κανείς, αν διεξαχθούν 2-3 μήνες πριν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην ΕΡΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για το χρόνο των εκλογών , τις «διπλές» κάλπες και την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης , μίλησε  το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Γιάννης Οικονόμου , σε συνέντευξή του, στην ΕΡΤ.

 Ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας. Δεν θα μας κατηγορήσει κανείς, αν διεξαχθούν 2-3 μήνες πριν» είπε. Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε επίσης τη σημασία και των δυο εκλογικών αναμετρήσεων που θα υπάρξουν, αν με την πρώτη δεν σχηματιστεί κυβέρνηση. «Είναι το ίδιο κρίσιμες , το ίδιο αποφασιστικές και οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις», υπογράμμισε.

Για την επόμενη μέρα των εκλογών και για το σχηματισμό κυβέρνησης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τις απαντήσεις τις δίνει ο λαός», επισημαίνοντας ότι η χώρα «χρειάζεται  μια κυβέρνηση, συμπαγή αποτελεσματική , με κατανόηση της παγκόσμιας κατάστασης»,  όπως διαθέτει… σήμερα.

Ερωτηθείς για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα δώσει μια συνολική απάντηση «για όλο αυτό το θέμα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναπάντητα ερωτήματα μετά τον εντοπισμό της σορού 15χρονου Κινέζου

Και στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, ο Ζελένσκι

Συντριβή Phantomََ: Ελπίζουν σε ένα θαύμα…

Στη Χάγη οι κόντρες Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα