ΑΘΗΝΑ
10:18
|
20.04.2024
«Η παρακολούθηση των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων θέτει σε διακινδύνευση της ίδια την εθνική μας ασφάλεια».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση με τον Ισίδωρο Ντογιάκο είχε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις νέες αποκαλύψεις για παρακολούθηση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων από την ΕΥΠ, για την οποία ανέφερε πως έχει μετατραπεί σε «παραθεσμικό παράκεντρο». 

«Η παρακολούθηση των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων θέτει σε διακινδύνευση της ίδια την εθνική μας ασφάλεια. Έχουμε όλοι ευθύνη να μην αφήσουμε αυτή τη βαριά σκιά να πλανάται πάνω από το πολιτικό μας σύστημα, αλλά και πάνω από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας», υπογράμμισε εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο, μετά τη συνάντησή του με τον αρμόδιο για την υπόθεση των υποκλοπών εισαγγελέα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Θέλω να ελπίζω και ελπίζω ότι σ’ αυτή τη χώρα οι θεσμοί της Δημοκρατίας λειτουργούν ακόμα. Εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στον θεσμό της ελληνικής Δικαιοσύνης», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε από τον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό την επίσπευση αλλά και αναβάθμιση της έρευνας μετά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέταρτος κατάλογος με άτομα υπό παρακολούθηση, ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή από την εφημερίδα «Documento», αναφέρει ότι στο στόχαστρο της ΕΥΠ βρέθηκαν αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Νέα κεφαλή για πυραύλους Κρουζ δοκίμασε η Βόρεια Κορέα

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα