ΑΘΗΝΑ
06:57
|
04.05.2024
Μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων χρόνων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις του τελευταίου διαστήματος, αλλά και και μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου των τελευταίων χρόνων, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Η πορεία της 6ης Δεκέμβρη, πέρα από το φορτίο που κάθε χρόνο φέρει τόσο ως υπενθύμιση της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή από αστυνομικό, όσο και ως ορόσημο στον αγώνα ενάντια στην αστυνομική βία και την κρατική καταστολή, σήμερα φορτίστηκε ακόμα περισσότερο από την αγανάκτηση για τον πυροβολισμό αστυνομικού που δέχθηκε τη νύχτα της Κυριακής ο νεαρός Ρομά, Κώστας Φραγκούλης, που αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ήδη πριν από την έναρξη της απογευματινής πορείας στην Αθήνα, η αστυνομία πραγματοποίησε έξι προσαγωγές, γύρω στις 6 το απόγευμα, ενώ άλλες δυο προσαγωγές έγιναν το μεσημέρι πριν από την συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών στα Προπύλαια.

Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ, αλλά και τουλάχιστον μία Αύρα, έχουν μεταβεί στα Εξάρχεια, όπου ήδη έχει προκληθεί ένταση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα