ΑΘΗΝΑ
18:12
|
06.05.2024
«Ακόμη και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ξέρουν ότι αυτό το κουρέλι έχει μόνο μία χρήση», γράφει η λεζάντα του Ουκρανού κωμικού, Σεργκέι Πρίτουλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια ομάδα Ουκρανών ακτιβιστών, με επικεφαλής τον κωμικό και παρουσιαστή της Eurovision, Σεργκέι Πρίτουλα, βεβήλωσαν τη σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ (DPR) κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους στο αμερικανικό Κογκρέσο. Η αντιπροσωπεία συνάντησε αμερικανούς νομοθέτες, για να μοιραστεί εμπειρίες σχετικά με το crowdfunding για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ομάδα των Ουκρανών σκούπισε τα πόδια της στη σημαία της DPR. Ενώ οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν φάνηκαν να συμμετέχουν σε αυτές τις δραστηριότητες, κάποιοι από αυτούς επευφημούσαν και γέλασαν με την παράσταση, όπως φαίνεται σε πλάνα που κοινοποίησε ο Πρίτουλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ακόμη και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ξέρουν ότι αυτό το κουρέλι έχει μόνο μία χρήση», γράφει η λεζάντα, με την οποία συνόδευσε το βίντεο ο Πρίτουλα.

Η συμπεριφορά της ουκρανικής αντιπροσωπείας καταδικάστηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας και επικεφαλής του Ρωσικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος είπε πως οι ακτιβιστές έκαναν ένα «σόου για τα αφεντικά τους» και πως το Κογκρέσο των ΗΠΑ κινδυνεύει να μετατραπεί σε «ζωολογικό κήπο», «αν εγκρίνει μια τέτοια συμπεριφορά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υεμένη: συνελήφθησαν κατάσκοποι αμερικανοϊσραηλινής μονάδας

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Χτύπημα στην χώρα με Βρετανικά όπλα θα απαντηθεί με χτύπημα σε βρετανική βάση

Επίθεση στην Ράφα: Καταδικάζουν διεθνείς αξιωματούχοι

Γεραπετρίτης: Πρέπει να αποτραπεί η εισβολή στην Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα